Voteaza Mirela Boureanu Vaida – Cel mai carismatic om de televiziune

mirela boureanu vaida radar de media

Voteaz-o pe Mirela Boureanu Vaida pentru a castiga premiul oferit de Radar de Media – „Cel mai carismatic om de televiziune”!

Fosta prezentatoare a emisiunii Mireasa pentru fiul meu are succes in continuare, desi nu mai prezinta emisiunea indragita de atatia telespectatori. Mirela Boureanu Vaida a castigat, din nou, premiul oferit de Radar de Media, iar acum este nominalizata pentru un nou premiu oferit de aceasta publicatie, „Cel mai carismatic om de televiziune”.

mirela boureanu vaida mireasa pentru fiul meu

Plecarea acesteia a adus o scadere destul de mare emisiunii, desi acestia nu vor sa recunoasca, acest an fiind primul in care reality show-ul nu a mai castigat premiul oferit de Radar de Media – „Cel mai bun reality show din Romania”.

De aceasta data, telespectatorii MPFM s-au adunat si vor sa ii acorde acest premiul Mirelei, ca semn de recunostinta pentru tot ceea cea facut ea pentru acestia.

Aici o poti vota pe Mirela Boureanu Vaida, aceasta concureaza cu oameni de televiziune de Mihai Bendeac, Pavel Bartos, Catalin Maruta, Simona Gherghe, Dani Otil si multi altii. Si de aceasta data Mirela conduce detasat clasamentul!

Da un SHARE acestui articol pentru Mirela Boureanu Vaida!

Comentarii Facebook

Articole recente

Comments are closed.