Un cuplu de la MPFM s-a logodit.Ei sunt norocosii!

MPFM

Un cuplu de la MPFM a facut anuntul zilele trecute.Nimeni nu se mai astepta la asa ceva.Dupa iesirea din competitia iubirii, au facut un prim pas foarte important in viata lor de cuplu si anume: logodna.

Aurel si Valentina sunt norocosii care s-au logodit dupa eliminarea din competitia Mireasa pentru fiul meu. Cei doi au participat la emisiunea MPFM, in sezonul 5, intrand amandoi in acelasi timp in competitia iubirii.Cei doi au fost foarte sustinuti la inceput, ocupand pozitia a 3-a in clasament la un moment dat.Cu timpul, datorita certurilor, cei doi au scazut in clasament.

Desi, nimeni nu le dadea nicio sansa in afara competitiei, deoarece s-a vorbit mult de casatoria in competitie, iar Aurel a spus ca NU va face nunta cu Valentina in Marea Finala, iata ca totusi cei doi au facut un pas foarte important. Au ales sa le casatoreasca civil, la nici o luna dupa eliminarea lor din concursul Mireasa pentru fiul meu.

Aurel a fost eliminat inaintea Valentinei, insa pana la urma si ea a parasit competitia, prin descalificarea din competitie.Acum cei doi sunt foarte fericiti impreuna.Mai jos veti putea vedea poze de la cununia civila:

Aurel Si Valentina a adăugat 16 fotografii noi în albumul03.04.2016 .
Fotografia postată de Aurel Si Valentina.
Fotografia postată de Aurel Si Valentina.
Fotografia postată de Aurel Si Valentina.
Fotografia postată de Aurel Si Valentina.
Voi ce parere aveti? Puteti comenta in partea de mai jos!
Comentarii Facebook

Articole recente