Sustinatorii lui Florin MPFM5 strang bani pentru acesta

florin mireasa pentru fiul meu

Dupa cum prea bine stiti deja, Florin MPFM5, concurent in casa Mireasa pentru fiul meu se afla in cursa de eliminare. Sustinatorii acestuia s-au apucat sa stranga o suma de bani pentru acesta.

Un lucru incredibil a fost postat astazi pe un grup de sustinere MPFM de pe Facebook. O parte a sustinatorilor concuretului Florin MPFM5 s-au mobilizat si strang o suma de bani pentru acesta. Iata cum suna mesajul acestora:

Buna seara, Piratii lui Florin! Noi, adminele, ne-am gandit sa il putem ajuta pe baiat la iesirea lui din competitia MPFM, acum, sambata, cu ceva banuti de buzunar pana una-alta. Nu e o suma fixa, fiecare cat poate, macar acum la sfarsit sa ii fim alaturi. Daca doriti si aveti buna placere sa contactati o admina, va multumim!

sustinatori florin mpfm5

Iata ce spune si o alta admina (probabil) a acestui grup de sustinere:

Si am ruga cat mai multi sa se implice cu cat pot de putin, nu conteaza… Se stie ca noi nu am contribuit ca alte grupuri si nu ne e rusine sa cerem, de aceea o facem si la vedere pentru ca toate grupurile o fac. Asa ca, as ruga macar acum sa il ajutam cu ceva!

Florin MPFM5 se afla in cursa de eliminare. Chiar daca nu va pleca in urma voturilor telespectatorilor, concurentul din casa Mireasa pentru fiul meu a declarat ca va pleca indiferent de ceea ce se va intampla in gala MPFM de sambata, 9 aprilie 2016. Va sfatuim sa evitati ca aceasta emisiune sa va spele creierii si sa va scoata banii din buzunar, puteti ajuta o persoana care nu poate sa munceasca, Florin se poate descurca si singur.

florin mireasa pentru fiul meu

Florin a intrat in competitia MPFM cu ganduri mari. Desi telespectatorii vedeau ca si format un cuplu intre el si Liliana, se pare ca acest lucru nu a fost posibil, cel mai probabil problema fiind la Florin. Liliana a recunoscut ca Florin este singurul baiat din casa MPFM care i-a atras atentia. In ciuda acestui lucru, el s-a apropiat foarte mult de Alexandra si, chiar daca nu formeaza un cuplu oficial, cei doi se comporta ca doi indragostiti.

Ce parere aveti despre initiativa sustinatorilor? Comentati mai jos!

Comentarii Facebook

Articole recente