Staff-ul Mireasa pentru fiul meu face jocurile

paula chirila

Imediat dupa dezvaluirile lui Petru din emisiuni, o mare parte a telespectatorilor este de parere ca staff-ul Mireasa pentru fiul meu face jocurile, atat pentru voturi, cat si pentru subiectele discutate in emisiune.

Intr-una dintre emisiunile zilnice, concurentul Petru, un concurent destul de controversat din competitia MPFM, a rabufnit si si-a spus parerea despre voturi. Acesta a declarat ca nu crede in veridicitatea acestora, deoarece ele nu sunt transparente nici pentru concurenti, nici pentru telespectatori. Dupa acest lucru, o mare parte a sustinatorilor a fost de acord cu Petru.

Daca staff-ul nu avea nimic de ascuns si voturile erau reale, de ce nu sunt transparente voturile? Lipsa de experienta a Paulei Chirila s-a simtit in discutia cu Petru, aceasta alegand sa schimbe imediat subiectul, neavand un raspuns concret pentru el, aceasta alegand sa spuna doar faptul ca voturile (plicul cu voturile, mai exact) vin direct din Turcia, site-ul fiind administrat de acolo. Auzind aceste lucruri, am simtit nevoia sa facem si noi o verificare a site-ului oficial voteazamireasapentrufiulmeu.ro si am gasit urmatoarele:

Domain Name voteazamireasapentrufiulmeu.ro
Registered On 2011-08-18
Registrar Claus Web SRL
Nameserver ns1.elvsoft.net
Nameserver ns2.elvsoft.net
Domain Status OK

Site-ul este inregistrat in anul 2011 si este hostat, culmea, in Romania, de firma ELVSOFT SRL, cu sediul undeva pe langa Bucuresti, mai exact in Otopeni.

paula chirila

Pai draga noastra Paula, nu mai bine taceai tu si nu spuneai nimic? Sau, cei care „ti-au soptit” in casca nu s-au informat bine?

Pe langa acest lucru, toti deja cunoasteti strategia „votului multiplu” care de cateva sezoane bune functioneaza si staff-ul stie de ea. Voturile facute multiplu sunt contorizate (nu cum spunea Paula Chirila), deci, inca un lucru care ne demonstreaza ca site-ul oficial de votare nu functioneaza corect, iar staff-ul nu da 2 lei pe aceste voturi.

Iata o parere a unei telespectatoare, postata pe Facebook, parere care a strans mii de aprecieri:

STAFF-UL FACE JOCURILE! Voi nu bagati bani in concurenti, voi sustineti manipularea, bagati bani in EMISIUNE! Nu va mai lasati manipulati de o emisiune! Cand primesti mesaj cu „Andrada/Georgiana/Valentin/Ali/Maria/Mihai/etc.” iti multumeste, de fapt STAFF-ul iti multumeste ca ai bagat bani in emisiune si contribui la PROFIT. Si iti mai multumeste si ca nu ti-ai dat seama de faptul ca EI DECID, nu publicul!!!

Daca aceste lucruri sunt adevarate sau nu, nu stim concret, dar uitandu-ne in istoria emisiunii ne-am dat seama ca staff-ul a cam decis totul. Ati uitat vechile sezoane in care „Mama Saptamanii” se schimba la fiecare gala, unde timp de 4-5 saptamani iesea alta mama a saptamanii? Oare era real? Oare a avut Petru MPFM dreptate?

Comentati in rubrica de mai jos si dati un SHARE acestui articol!

Comentarii Facebook

Articole recente