Rezultatul votului din Gala MPFM 2 Aprilie 2016

MPFM

Gala MPFM din 2 aprilie 2016 a adus rezultatul votului pentru Ciprian si Virginica, dar si pentru Florin si Alexandra, care toata saptamana au fost supusi votului telespectatorilor.Astazi, s-a aflat ce se intampla cu propusi spre eliminare.

Inscrie-te acum in cel mai bun grup de sustinere Mireasa pentru fiul meu de pe Facebook.

Pentru Ciprian si Virginica, 89,9% au decis sa paraseasca competitia Mireasa pentru fiul meu.Si iata ca dupa cateva luni, parasesc competitia iubirii.Inainte de a parasi casa Mireasa pentru fiul meu, d-na Virginica l-a scris o poezie concurentilor. Aceasta poezie i-a emotionat pe unii dintre concurentii Mireasa pentru fiul meu.

Dintre Florin si Alexandra, publicul a decis pe cine sa salveze:Concurentul salvat de eliminare a fost Alexandra, Florin intrand in cursa de eliminare si publicul putand alege ce sa se intample cu el: sa plece sau sa ramana.

Votul strategic a lovit din nou.Concurentii au avut de luat alegeri dificile, nominalizarile au continuat, iar ei au putut sa isi elimine adversarii, deoarece nu exista concurenti protejati.Fata de ultima data, cand 2 concurenti au fost propusi spre eliminare, de data aceasta 3 concurenti au intrat in cursa de eliminare si anume Tatiana, Vladut, Tudor&Luiza. Acestia pot primi votul dumneavoastra intreaga saptamana pe www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro, raspunzand la intrebarea:Pe cine doriti sa salvati de la eliminare?, pe acelasi site, Florin poate fi votat daca sa plece sau sa ramana in competitie.

Voi ce parere aveti? Puteti comenta in partea de mai jos!

Comentarii Facebook

Articole recente