Liliana, fosta concurenta MPFM, s-a impacat cu Lutu, fostul iubit

liliana mpfm

Liliana, fosta concurenta Mireasa pentru fiul meu, s-a impacat cu Lutu, fostul iubit! Nu este o gluma proasta, este chiar adevarul, vestea a dat-o chiar Liliana pe contul ei personal de Facebook.

Chiar daca in timp ce aceasta a fost in emisiune a povestit foarte multe lucruri urate despre iubitul ei, se pare ca aceasta a ales sa ii mai dea o sansa lui Lutu.

„Fostul iubit m-a amenintat ca daca nu voi fi a lui, nu voi fi a nimanui!”, spunea Liliana la acea vreme.

Timpul a trecut si s-au schimbat foarte multe. Iata, ce spune Liliana acum:

„Hei, salut! A trecut ceva timp de cand nu am mai postat si revin astazi cu aceasta fotografie, dupa cum vedeti una in care se afla el, fostul meu iubit si pot spune ca de putin timp si actualul. DA, am hotarat sa ne mai dam o sansa, cu toate ca sigur vom fi judecati. Am hotarat sa incepem de la 0 sa lasam totul in urma. Si faptul ca am trecut prin multe, atat impreuna cat si separat, ne-a facut mai puternici, mai siguri pe ceea ce ne dorim si mai hotarati… Ne-am gresit reciproc, ne-am jignit, am fost unul impotriva celuilalt, dar cu toate astea nu puteam renunta. Iubirea asta nebuna pe care probabil multi nu o inteleg, spulbera orice orgoliu si oricare ambitie. Inchei prin a spune: Niciodata sa nu spui niciodata!”

liliana mireasa pentru fiul meu

Iata cateva pareri ale telespectatorilor emisiunii Mireasa pentru fiul meu:

„Lili, sper ca este doar o gluma proasta!”

„Stai sa vezi cand si-o aminti Lutu ca te buriceai in fata lui Florin!”

Ce parere aveti despre aceasta impacare? A luat Liliana decizia buna sau nu?

Comentarii Facebook

Articole recente