Ionut si Loredana MPFM 5 s-au logodit

ionut si loredana mpfm

Ionut si Loredana MPFM 5, unul dintre cele mai sustinute cupluri din casa Mireasa pentru fiul meu s-au logodit. Desi nimeni nu se astepta la asta, Loredana a fost cea care a facut acest pas si l-a cerut pe Ionut de logodnic.

Acest lucru s-a intamplat intr-o zi cu totul si cu totul speciala, chiar de ziua lui Ionut. Astazi, acesta a implinit varsta de 20 de ani. Cu ocazia acestui eveniment placut din viata celor doi, staff-ul emisiunii a avut o surpriza pentru acestia. Familia lui Ionut, mai exact mama si sora acestuia, au fost prezente in emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, 7 aprilie 2016. Mama si sora lui Ionut au fost foarte emotionate si au plans cand l-au revazut pe acesta.

ionut si loredana mpfm

De asemenea, si mama Loredanei a fost invitata in emisiunea MPFM de astazi, dar nu a putut onora aceasta invitatie. Mama lui Ionut a declarat ca este alaturi de cei doi, Ionut si Loredana MPFM 5 si ca, de astazi, ea are trei copii (fiica acesteia, Ionut si Loredana).

Totul a fost special, Loredana nu i-a oferit un inel lui Ionut, ci o bratara. Ionut a declarat inca de la preselectii ca el este in stare sa faca o fata sa il ceara de sot si se pare ca chiar asa s-a intamplat. De asemenea, Loredana a declarat ca ea chiar a vrut sa isi ceara viitorul sot in casatorie.

Iata cateva pareri ale telespectatorilor MPFM:

Felicitari copii! Sper sa va aduceti aminte de aceasta zi si peste 50 de ani!

Bravo lor, frumos, emotionant, chiar am lacrimat vazand acest moment. Iubirea lor este sincera, se vede!

Ce parere aveti? Comentati in rubrica de mai jos!

Comentarii Facebook

Articole recente