Florin MPFM 5 va ramane in casa Mireasa pentru fiul meu

florin mireasa pentru fiul meu 5

Dupa ce a ales sa plece din competitia Mireasa pentru fiul meu, cand staff-ul MPFM a „deschis portile” si dupa doar cateva zile petrecute in afara casei, Florin MPFM 5, unul dintre cei mai sustinuti concurenti din competitia a decis sa revina.

Staff-ul Mireasa pentru fiul meu i-a mai oferit o sansa acestuia, dar el trebuie sa treaca de votul telespectatorilor si de votul concurentilor din casa MPFM.

Unele zvonuri spun ca Florin MPFM 5 a ajuns la un pact cu staff-ul emisiunii si a primit o suma de bani pentru ca el sa revina. Atitudinea acestuia din ultima vreme nu face decat sa intareasca acest zvon, deoarece el a reintrat in casa mult mai decis sa spuna lucrurilor pe nume si sa intre in discutii.

florin mireasa pentru fiul meu 5

Chiar in emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, 19 aprilie 2016, Florin a declarat ca el va lupta, alaturi de iubita lui, Alexandra, „singuri impotriva tuturor”.

Revenind la subiectul acestui articol, Florin va ramane in competitie, cu siguranta. O parte dintre concurenti vor fi alaturi de el si vor vota pozitiv ca acesta sa revina in competitie. Iata-i pe cei care se pare ca il vor ajuta sa revina: Denisa, Lavinia, Eduard, Vladut, Ionut, Loredana.

Ce parere aveti despre revenirea lui Florin in competitia MPFM?

Comentarii Facebook

Articole recente