Dupa Danut si Cristi, inca un fost concurent va reintra in casa MPFM

george mpfm 2

Dupa intrarea fostilor concurenti, Danut si Cristi, alt fost concurent va reintra in casa Mireasa pentru fiul meu.

Intrarea fostilor concurenti in casa Mireasa pentru fiul meu a provocat un soc in randul actualilor concurenti din competitie, in special Andradei, care in emisiunea de astazi, 31 octombrie 2016, a declarat ca reintrarea celor doi este de-a dreptul penibila.

Mai exact, aceasta s-a referit la reintrarea lui Cristi in competitie. Dupa cum deja stiti, Andrada si Cristi au format un cuplu in competitia Mireasa pentru fiul meu, relatia acestora prelungindu-se pentru cateva zile si in afara competitiei.

george mireasa pentru fiul meu

Revenind la subiect, se pare ca un nou fost concurent va reintra in competitie. De acesta data, se speculeaza faptul ca noul concurent care va reintra in casa este George, fost concurent in sezonul 2 Mireasa pentru fiul meu. Acesta a si castigat competitia, formand un cuplu cu Lorena. Dupa doar un an de la terminarea competitiei, cei doi s-au despartit, motivele nefiind dezvaluite de niciunul dintre ei.

Se zvoneste si faptul ca George vrea sa intre pentru Andrada, concurenta care deja formeaza un cuplu in competitie.

Iata ce spune un sustinator al emisiunii:

Familia Poalelungi revine la MPFM, intra tot pentru Andrada. Ce are aceasta fata de toti barbatii intra in casa pentru ea, alte fete nu mai sunt sau George vrea sa dea iarasi in „JACKPOT”?

Ce parere aveti despre aceste zvonuri? Comentari in rubrica de mai jos!

Comentarii Facebook

Articole recente