Doi fosti concurenti reintra in casa Mireasa pentru fiul meu

traian mpfm

Dupa Danut si Cristi, alti doi fosti concurenti si-au anuntat reintrarea in competitia Mireasa pentru fiul meu. Este vorba despre o fata si un baiat!

Da, este adevarat! Telenovela „Revenirea fostilor concurenti” continua la MPFM. Se pare ca de aceasta data, alti doi fosti concurenti si-au expiramat dorinta de a reintra in competitia MPFM. De aceasta data, este vorba de doi concurenti foarte sustinuti in sezoanele lor.

traian mireasa pentru fiul meu

Despre cine este vorba? Primul concurent care si-a anuntat reintrarea in competitie este Traian, concurent care si-a expirat, de asemenea, simpatia fata de o concurenta MPFM 6. Da, este vorba despre Georgiana. Afland acest lucru, Georgiana a fost destul de incantat, spunand ca Traian se incadreaza perfect tipului de barbat pe care ea si-l doreste.

liliana mireasa pentru fiul meu

Al doilea concurent care doreste sa reintre in competitia Mireasa pentru fiul meu este Liliana, concurenta care, desi era foarte sustinuta in sezonul ei, a fost eliminata. Aceasta reintra, probabil, datorita frustrarii acumulate in urma eliminarii ei, nemeritate din punctul sustinatorilor de vedere.

Ce parere aveti despre aceste reintrari? Ii veti sustine pe fostii concurenti?

Comentarii Facebook

Articole recente