Cearta intre Andrada si Cristi

andrada mpfm

Fosti iubiti in sezonul Mireasa pentru fiul meu in care au participat ei, Andrada si Cristi se pare ca nu se mai inteleg sub nicio forma. Vedeti inregistrarea video in acest articol.

andrada si cristi mpfm

Chiar daca ei spun ca nu mai au nicio treaba si ca au lasat toate sentimentele in urma, se pare ca Andrada si Cristi nu pot convietui in aceeasi casa. Dupa detaliile date de Cristi despre relatia pe care a avut-o el cu Andrada, aceasta din urma s-a enervat si a simtit nevoia sa il traga la raspundere pe Cristi.

„Simti nevoia sa dai astfel de detalii? Ti se pare ca nu vorbesc frumos? […] Vrei sa ma apuc sa povestesc si eu, chiar vrei sa facem asta, cu ce te ajuta? Asta e scopul tau aici? Atunci, te rog frumos sa te abtii. Daca tu simti nevoia sa facem asta, haide sa o facem! […] El a luat caruta in decembrie, iar noi in ianuarie…”, au fost vorbele Andradei.

„Daca sunt intrebat… am fost diplomat! Daca vrei sa vorbesti frumos, vorbim, daca nu, nu! Pai, am povestit ca nu am inteles! […] Nu te priveste cu ce scop am intrat eu aici! Nu am vorbit nimic deplasat, ti s-a parut ca a fost ceva deplasat legat de tine?”, a replicat Cristi MPFM.

Daca cei doi au lasat toate sentimentele care au fost intre ei in urma sau nu, asta puteti comenta dumneavoastra in partea de mai jos.

Vedeti inregistrarea VIDEO aici:

Ce parere aveti de cearta dintre cei doi din casa Mireasa pentru fiul meu?

Comentarii Facebook

Articole recente