Un concurent MPFM, pazit din umbra de o sustinatoare la club

club baieti mpfm

Baietii din competitia Mireasa pentru fiul meu au fost in club, dar cineva si-a facut aparitia si nimeni nu a observat acest lucru.

Este vorba despre Dana Ivan, o cunoscuta sustinatoare de pe grupurile MPFM, o sustinatoare care intrecut a sustinut cuplul Adriana si Valentin, castigatorii sezonului trecut. De aceasta data, Dana Ivan si-a orientat atentia si sustinerea catre cuplul format de Aly si Edith.

De unde atitia bani de cadouri pentru puisorii Danei Ivan, ca saraca a platit o gramada de bani pentru consumatia ei si a familiilor puisorilor. Care? De unde? CIne i-a dus acolo, sa plateasca…

Fac pariu ca mai tarziu sau mai devreme, madam Ivan se va retrage din sustinerea „puisorilor, e clasic pentru ea. Anul trecut s-a sucit si s-a razgandit de 3-4 ori.

Ironic sau nu, sustinatorii de pe grupurile de Facebook sunt de parere ca Dana Ivan s-a dus in club ca „sa-l pazeasca” pe Aly, sa nu o comita din nou. Dupa cum stiti, Aly a fost vehement criticat dupa discutia avuta in casa, la o petrecere, cu Radu si Petru.

dana ivan sustinatoare

A mers sa nu-l lase pe Aly sa faca prostii, sa se supare Edith!

Cum comentati?

Comentarii Facebook

Articole recente