Alexandra catre Florin: „Din familia ta nu ma suporta nimeni!”

alexandra si florin mpfm 5

Alexandra si Florin, cel mai nou cuplu reintrat in competitia Mireasa pentru fiul meu au fost surprinsi in timp ce aveau o discutie destul de interesanta. Proaspat reveniti in casa MPFM dupa ce au plecat de „ziua portilor deschise”, cei doi au purtat o discutie in care Alexandra ii spunea lui Florin cateva lucruri petrecute in afara competitiei.

alexandra si florin mpfm 5

Se pare ca Alexandra a facut cunostinta cu membrii familiei lui Florin, dar, din pacate pentru aceasta, membrii familiei lui Florin nu prea au agreat-o. De aceea, in parte de mai jos va prezint o parte a discutiei avute de cei doi iubiti din casa MPFM 5.

Acum esti iubitul meu oficial, acum pot sa stau dupa tine, dar nu fac asta. Stiu ca ai tai nu ma plac, orice as face! Poti sa ma pui si in loc de icoana, ca tot nu ma plac! […] Ma refeream si la sustinatori, pentru ca am fost interpretata foarte urat afara. – Alexandra

De astazi, vreau sa vorbesti orice vrei tu, orice iti trece prin cap, dar fara sa mai incluzi vreo persoana. Ne-am inteles? – Florin

Din discutia avut de cei doi rezulta faptul ca Florin nu dorea ca Alexandra sa spuna aceste lucruri in casa Mireasa pentru fiul meu, dar aceasta nu si-a dat seama. Telespectatorii spun ca cei doi au incercat sa „dreaga” povestea si au dat alt sens discutiei, spunand ca nu este vorba despre familie, ci despre sustinatori.

De asemenea, Florin MPFM 5 a revenit in casa Mireasa pentru fiul meu si este banuit ca „a batut palma” cu staff-ul MPFM, la mijloc fiind o suma de bani destul de importanta.

Voi ce parere aveti?

Comentarii Facebook

Articole recente