Adevarul despre rezultatul voturilor – Mihaela si Ali MPFM 6

mihaela si ali mpfm 6

Sambata, 10 septembrie 2016, a avut loc prima gala Mireasa pentru Fiul Meu din noul sezon. In casa MPFM 6 deja au aparut rivalitati intre concurenti, insa ne aflam abia la startul bataliei pentru premiul cel mare. In urma voturilor telespectatorilor, unul dintre concurenti ar fi trebuit sa plece acasa, dar se pare ac nu s-a intamplat asta. Cat despre mirii primei saptamani din noul sezon MPFM, acestia sunt Mihaela, respectiv Ali.

Telespectatorii au votat in privinta lui Emil si Cristian, daoarca staff-ul MPFM 6 a decis sa le dea sansa celor doi concurenti sa ramana in casa. Astfel, Paula Chirila i-a dat intai mamei lui Cristian sansa de a intra in casa si implicit de a-i crea imunitate fiului ei. Din pacate, ea nu a putut intra in Casa MPFM6, chiar si pentru o perioada scurta, deoarece asta ar fi insemnat sa-si piarda locul de munca.

mihaela si ali mpfm 6

Ca urmare a acestei decizii, au fost anuntati mirii saptamanii. Acestia sunt Mihaela si Ali. Mihaela, sora Alexandrei (si ea fosta concurenta in sezonul trecut MPFM) a avut sansa de a salva un concurent de la eliminare. Si Mihaela a ales sa-l salveze pe Cristian. A facut bine, deoarece in plicul deschis de Paula Chirila, el ar fi fost eliminat de telespectatori. In consecinta, si Emil a ramas in Casa MPFM, fiind salvat cu peste 70% dintre voturile telespectatorilor.

Sambata trecuta, fiecare fata a nominalizat doi baieti care sa intrea in cursa spre eliminare. La final, Cristian si Emil au primit cele mai multe voturi, iar telespectatorii au avut de votat toata saptamana cine sa fie concurentul care trebuie sa paraseasca casa MPFM 6.

De cand au intrat in casa MPFM, fetele au facut deja pasiuni pentru baietii din casa! Edith este una dintre cele mai controversate concurente din casa fetelor, mai ales ca nici debitul verbal nu o tine departe de atentia publicului.

Cu toate acestea, credeti ca este o „manevra” alegerea celor doi ca mire, respectiv mireasa a saptamanii?

Comentarii Facebook

Articole recente