Despre noi

Mireasa pentru fiul meu este un show matrimonial difuzat pe Antena 1. Reality show-ul MPFM este cea mai urmarita emisiune zilnica de catre telespectatori.

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu este difuzata de luni pana vineri intre orele 12:00-13:00 si 14:00-16:00, iar galele saptamanale sunt sambata intre orele 14:00-16:00 si 17:00-19:00.

In fiecare saptamana, telespectatorii emisiunii Mireasa pentru fiul meu aleg, prin vot, mama si mireasa saptamanii prin vot, atat prin SMS, cat si pe site-ul oficial Voteaza Mireasa pentru fiul meu. Pe langa acest titlu onorific, mama si mireasa saptamanii sunt protejate de la eliminare si, in functie de regulamentul stabilit de staff-ul emisiunii in acel moment, pot decide cine sa paraseasca competitiaMPFM.

In plus, sunt si alte locuri care sunt protejate de la eliminarea din casa Mireasa pentru fiul meu, in functie de numarul de concurenti prezenti in casa in acel moment. De obicei, primele trei locuri, atat in randul fetelor, cat si in randul mamelor, sunt protejate.

Prezentatoarea emisiunii este Mirela Boureanu Vaida, prezentatoare care este foarte iubita si apreciata de telespectatorii MPFM.

Dorim sa va precizam faptul ca acest blog NU este unul oficial, sursa stirilor o reprezinta, in general, grupurile de sustinere ale concurentilor MPFM de pe Facebook.

Comentarii Facebook